dijous, 20 de novembre del 2008

Treu les punxes!!!

Aquí teniu el logotip de Can Punxes. Una vivenda okupada el 28 de gener de 2006 al Carrer Vallespir 61 a Sants. A sota hi podreu veure el cartell del cercavila antiespeculatiu que va servir per obrir la porta sota una forta pluja... Es tractava de la reokupació del que abans havia sigut Puercoespín. Per això es va agafar un eriçó com a imatge per tal de lligar-ho amb la casa anterior.I la bandereta ben llampant que es veia des de lluny. A Can Punxes es va decidir tenir un color corporatiu que anava des del rosa xiclet al magenta.





El 18 de febrer de 2006 es va fer la primera festeta a Can Vies amb passi de video per autogestionar el projecte: una casa molt gran amb molt de curro per fer... i aquí teniu el cartellet.












Entre el 7 i 9 d'Abril del 2006 es va pintar el menjador cuina aprofitant de base un paper de paret horrible però amb unes formes interessants que van resseguir amb brotxa, pinzell i, finalment, uns toques d'esprai. Van ser moltes les mans que hi van treballar.






















































També hi podeu trobar aquesta imatge curiosa que va sorgir d'aplicar tint vermell sobre pintura plàstica crema. Fixeu-vos en la impressionant descomposició fractal de la tinta.

I aquí teniu el resultat final de com va quedar la paret...


Això és un cartellet que no m'agrada especialment. És d'una festa reagge que es va fer l'1 de juliol de 2006 per l'autogestió de la Zona d'Estudi i Treball Autogestionat (ZETA) que s'hi volia fer.


I aquí teniu el primer cartell dels sopadors de Can Vies que es van iniciar el 31 de gener de 2007 com a iniciativa de la gent de Can Punxes per autogestionar el projecte de la ZETA.














I finalment es va arribar a l'any d'okupació i es va fer un dinar festeta d'aniversari al local de la ZETA. Aquí dalt teniu el cartellet que es va fer per cel·lebrar-ho i la samarreta d'aniversari.


Poc després de celebrar l'aniversari era desallotjada per sorpresa i com a resposta es va fer una marxa de torxes pel barri.
Un dels que més ho va patir va ser el Punxes, el gatet de la casa que mesos després es va perdre. Aquí en teniu una foto d'ell rodejat del món rosa de Can punxes.