dijous, 15 de gener del 2009

La seva cris, la nostra oportunitat!


Finalment, després d'un lapsus de temps sense internet, tornaré a actualitzar el blog amb més regularitat.

Aquí us penjo la portada de la revista crisi que es va repartir el 17 de setembre de 2008. Aquell dia es van repartir un total de 200.000 exemplars d'aquesta publicació arreu dels territoris de parla catalana. Aquesta va esdevenir la fase final d'una acció directa d'expropiació de capital privat a diferents entitats bancàries que pretenia sortir a la llum per denunciar el sistema financer que sotmet a tota la població mundial i l'arrossega a condicions de desigualtat econòmica i social.
Actualment el principal autor d'aquesta acció, Enric Durán, es troba exiliat per tal de defugir en un primer moment els requeriments legals fruit de les denúncies presentades per les diferents entitats financeres "estafades". Tot i així, l'Enric s'està plantejant tornar en breu i fer front a les conseqüències amb l'ànim que la solidaritat engegui un moviment ampli de rebuig a l'actual sistema capitalista.
Des d'aquest blog volem animar-vos a seguir l'enllaç adjuntat (clicant al títol de l'entrada) per tal d'estar pendents de les futures convocatòries.

Totes som expropiadores del capital, totes som Robin Bank!!!